perjantai 27. marraskuuta 2015

Kesän kuusi kukkahetkeä


Kiitos Kurjenkellolle, joka haastoi minut tuomaan blogiini kuusi kuvaa viime kesästä. Keskityin etsimään kukkakuvia, jotka liittyvät johonkin tärkeään hetkeen. Tuli kesäinen olo.

Haastan puolestani Suvipihan Marietan. Haasteen sisältönä on löytää 6 kuvaa kesästä. Aihe on vapaa, kunhan kuvat on otettu viime kesänä. Ehkä sinut on haastettu jo aikaisemmin, mutta tämä on vapaaehtoista hauskuutta.

Muistan hyvin hetken Vääksyssä, kun valitsin kauniin ruukun ja pyysin kukkakauppiasta istuttamaan siihen pari joriinia. Nyt koko hienous on kellarissa.Kevätkesä 2015 oli yhtä sipulikasvien juhlaa.Snow Queen- kärhössä oli vain kaksi kukkaa. Onneksi sain ikuistettua ne.
Vielä kerran unikoita.


Kurjenpolven lempeää sinisyyttä.Tage Lundell- kärhön syksyisiä pörhöjä


8 kommenttia:

 1. Olipa kiva, että löysin tänne! Uusi kukkablogi! Kauniit kukat ja kuvat.

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Olen iloinen, että löysit blogini. Päivitän tätä harvakseltaan, kesällä pari kertaa kuussa, talvella harvemmin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos, kun vastasit! Kyllä nämä kukkakuvat piristävät tämän synkkyden keskellä :) Tuo kärhösi on aivan upea!

  VastaaPoista
 4. Joinain kesinä Snow Queen on kukkinut upeasti, mutta viime kesänä kuvan kukat olivat ainoat.

  VastaaPoista
 5. Kiitokset kivasta haasteesta! Minulla on vielä pari aiempaa kysymyshaastetta vastaamatta, mutta vastailen toki jahka ennätän. Tämä haaste on kyllä niin mukava, että saatankin vastata siihen ensimmäisenä ...

  Ihanat kukkakuvat sinulla! Snow Queen -kärhö on todella kaunis - se taisi juuri päästä hankintalistalle :)

  VastaaPoista
 6. On hyvä idea tutkia menneen kesän kuvia ja etsiä sieltä. mielenkiintoiset. En ottanut uudelleen samoja kuvia, jotka esiityivät blogissani kesällä.

  VastaaPoista
 7. Tämä on niin blogimaailman paras haaste. Kiitos ihanan piristävistä kuvista <3

  VastaaPoista
 8. Kesän runsautta ajattelee hiukan haikeana joulukuussa melko autiossa pihassa, mutta vuodenaikojen vaihtelu on mukavaa sekin.

  VastaaPoista