keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Kärhönkukat omenapuussaClematis Tage Lundell kuuluu kevään ensimmäisiin kukkiviin kärhöihin. Istutin sen kymmenen vuotta sitten vanhan omenapuun juurelle,  ja siinä se on jatkanut elämäänsä. Kärhön lilat kukat ja Bergius-omenapuun valkoiset ovat puussa hetken yhtä aikaa. Nyt touko-kesäkuun vaihteessa omenapuun kukinta on ohi ja kärhö taas on komeimmillaan. Joku kysyy ihmeissään, mitä ihmeen kukkia tuossa omenapuussa oikein on. 

4 kommenttia:

 1. Aika hauska sellainen kärhö, joka kukkii yhtä aikaa omenapuun kanssa. Minäkin olen suunnitellut laittavani kärhön kiipeämään omenapuuhun, mutta en ole vielä ehtinyt sitä toteuttaa.

  VastaaPoista
 2. Ihmetyttää, miten omenapuun valkoiset kukat piilottavat kärhöt kokonaan. Jälkimmäiset huomaa sen jälkeen, kun omenapuu on lakannut kukkimasta,

  VastaaPoista
 3. Kaunis kärhö. Kärhöt ovat kyllä upeita. Olenkin blogissasi ensimmäistä kertaa, kiva blogi sinulla on. - Minulla on blogissani arvonta, jossa palkintoina on kolme puutarhakirjaa. Käyhän kurkkaamassa. Kesäterkkuja Pihakuiskaajan puutarhasta.

  VastaaPoista
 4. Kiitos sanoistasi. Olen samaa mieltä kärhöistä, jotka ovat yllättävän luotettavia.

  VastaaPoista