maanantai 13. huhtikuuta 2015

Suolle en uskalla mennäLenkkitieni varrella mikään ei vielä kuki. Mielenkiintoisin nähtävyys on  suo, jossa  lumi on sulanut suureksi osaksi ja vesi kelluu koivujen välissä. Loppukesästä paikka on yleensä melko kuivan näköinen.

Vieressä korkealla vallilla autot jylistävät moottoritiellä, ja minä kävelen moottoritien ja suon välissä  soralla korotetulla niittytiellä.


Tämä valokuva on otettu vuosi sitten. Nyt tilanne on muuttunut niin, että erilainen kasvillisuus peittää moottoritien reunaa. On uskomatonta, että edellisessä kuvassa näkyvä suo peitti pari vuotta sitten paikkaa, jossa moottoritie nyt kulkee. Kauan sitten alue oli varmasti merta.

Lenkkitieltäni ei vielä löydy leskenlehtiä, mutta löysin niitä vähän kauempaa vuoden sisällä rakennetun tien savisesta reunasta.


Kotipihassa kevät etenee hitaasti, vaikka on parhaillaan kahdeksan astetta lämmintä. Sipulikasvien ensimmäiset airuet tervehtivät innokasta odottajaa.2 kommenttia:

  1. Hei, Kivasti kirjoitat elämästäsi siellä moottoritien varjossa. No, eihän tuo ollut pääasia, vaan siten löysin blogisi. Mikä kamera sinulla on?
    http://arkimietteet.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kiitos sanoistasi. Otin nämä kuvat kännykällä Samsung Galaxy 4. Minulla on uusi kamera Sony HX 50, mutta en ole vielä tottunut siihen. Kesti kauan tottua kännykän kameraan, mutta nyt se on niin tuttu, että huomaan aina käyttäväni sitä. Lisäksi kännykkä on mukana kaikkialla ja kamera taitaa jäädä juhlatilanteiden välineeksi.

    VastaaPoista